Usi

În lumea Lebo doors găsești usa de vis care se potriveste personalității tale și stilului tău de viață.  Fabrica Lebo, cu o vechime de peste 145 de ani în domeniu, produce în Germania usi functionale, usi intrare apartament, usi interior, usi glisante. Materialele și tehnologia pe care o folosim ne ajută să vă oferim usi de calitate superioarș, elegante care se disting prin rezistența în timp și varietatea de modele oferite.

Usi de interior

Your door. Your home.
Găsește-ți propriul stil în decorarea casei, cel care se potrivește personalității tale. Colecțiile noastre îți oferă libertatea de a decide ce model de usa te reprezintă cel mai bine.
 The Lacquer collection
 Robust CPL and decor doors
 Natural wood doors
 Elegant wood and glass & glass doors

Usi de interior
Usi de interior
Usi functionale
Usi functionale

Usi functionale

Dacă trebuie să îndepliniți cerințe tehnice specifice, usile funcționale LEBO sunt alegerea perfectă!

De obicei, reglementările privind construcția sau sănătatea necesită utilizarea acestor usi specializate. Construcția și materialele acestora sunt strict controlate și verificate. Datorită gamei largi de opțiuni de design, usile noastre funcționale combină tehnologia securizată și designul deosebit.

Usi de intrare in apartament

Pe lângă usile de interior, noi cei de la Lebo doors producem și usi pentru intrare în apartament. Cu finisaje de calitate superioară realizate prin vopsire, înfoliere și din lemn, usile izoleaza fonic până la valoarea de 42 dB și au o rezistență la efracție în clasa 2, 3 sau 4.

Usi intrare apartament
Usi intrare apartament
Vechime fabrica Lebo
Usi fabricate zilnic
Distribuitori in Romania
Tipuri de usi

Colaboratori la nivel național